(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
Jahodová bublanina
Potřebné ingredience
300 ml polohrubé mouky,1/2 bal.pr.do pečiva,200 ml písk.cukru,4 vejce,50 ml oleje,jahody
Postup přípravy
Žloutky a cukr ušleháme do pěny,za stálého přikapávání oleje.
Lehce vmícháme sníh z bílků a mouku smích.s pr.do pečiva.Rozetřeme na vymazaný plech a pokladem libovolným ovocem(pokrájenými jahodami).Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180°C.Upečenou pocukrujeme.
Lehce vmícháme sníh z bílků a mouku smích.s pr.do pečiva.Rozetřeme na vymazaný plech a pokladem libovolným ovocem(pokrájenými jahodami).Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180°C.Upečenou pocukrujeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
andrea81
(upraveno)
9. 6. 2017, 11:24
těsto má být tekutější, nebo spíše husté?
martina hřebačková
(upraveno)
7. 6. 2014, 6:46
výborná dobroto,děláme taky,jahůdky máme na zahradě
cornysek
(upraveno)
6. 6. 2014, 12:07
Dnes koupím jahůdky, zítra budu péct ale už teď mě na tu dobrotu honí mlsná .... Ehm...jahůdky už jsou koupené
mumlina
(upraveno)
6. 6. 2014, 6:54
Moc dobré, děkuji za inspiraci...
Marsel
(upraveno)
25. 2. 2012, 22:22
Včera jsem vytáhla jahody z mrazáku a hledala recept ten váš je super jednoduchý a rychlý navíc chutný
marcelau
(upraveno)
13. 7. 2011, 5:26
mňáááám
chalupnicka
(upraveno)
13. 7. 2011, 7:54
@marcelau
Je to dobrota Marcelko